Cristi Dulca ramane incontinuare la Medias

Cristi Dulca ramane incontinuare la Medias

Desi in ultimele zile sa tot discutat de o posibila plecare a antrenorului Cristi Dulca de la Medias , aseara dupa finalul partidei dintre Gaz Metan si Fc Vaslui , meci incheiat la egalitate scor 1-1 , presedintele Ioan Horoba a declarat ca nu se pune problema plecarii a antrenorului , insa daca echipa pierdea aceasta partida , Cristi Dulca parasea echipa medieseana.

Aș fi vrut să văd rapoartele arbitrului și al observatorului, pentru că meciul s-a terminat în minutul 90 și 37 de secunde. Dacă era să fluiere, măcar fluiera în minutul 90 și 30 de secunde! Nu știu de ce a ținut meciul atât, dar cred că merităm o explicație”.
 Azi, spre deosebire de meciurile anterioare, echipa a jucat ceva. Dacă unii zic că rezultatul e echitabil și că pe alocuri Vasluiul și-a arătat valoarea prin valorile individuale, eu vă reamintesc că am luat gol în minutul 90+4, după expirarea minutelor de prelungire. În aceste condiții, Atunci Dulca merită să continue la Gaz Metan. El a avut mari probleme, mari încercări în viață și eu sper ca el să învingă și de această dată.
''Am fost lipsiți de șapte titulari până acum, cu Vasluiul nu l-am avut nici pe Todea, piesă de bază. Dacă mai socotim că l-am pierdut și pe Eric în vară, atunci explicațiile sunt simple.Pe Eric vom lua 500.000 de euro, plus TVA, plus procente la un eventual viitor transfer. Problema a fost că el din iarnă stătea pe capul nostru, vroia să meargă la o echipă care se bate mai sus, și iată cum Pandurii s-a ales cu un super jucător”. A declarat Ioan Horoba pentru digisport.ro