Incredibil , egalati la ultima faza

Incredibil , egalati la ultima faza

In fata a aproximativ 3000 de spectatori , Gaz Metan Medias a reusit sa obtina doar un rezultat de egalitate in partida sustinuta pe teren propriu cu FC Vaslui , scor 1-1 , dupa ce au fost egalati la ultima faza a meciului . Gaz Metan a deschis scorul prin englezul Jordan Robertson care a marcat din lovitura de pedeapsa in minutul 55 dupa un hent in careu al jucatorului Nuno Viveiros , care a primit al doilea cartonas galben , fiind eliminat de pe teren . In minutul 90 atacantul kosovar , Azdren Llullaku vede si el al doilea cartonas galben dupa un hent in zona careului mare al gazdelor fiind si el eliminat de pe teren . Mediesenii se puteau distanta la 2-0 in minutl 91 , atunci cand au scapat 3 contra 1 , insa mijlocasul Ciprian Petre suteaza in blocaj.
In urma acestui rezultat de egalitate , Gaz Metan se alege doar cu 1 punct dupa 4 partide , urmand ca etapa viitoare sa se deplaseze la Chiajna , acolo undeva intalni formatia Viitorul Constanta.

LIVE TEXT 
Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Muth, Trtovac, Buzean - Tahar, O. Covaciu - A. Munteanu, Vitinho, C. Petre - J. Robertson
Antrenor: Cristi Dulca
Rezerve: Greab, Ciucă, R. Avram, Cojocnean, Lullaku, F. Bravo, C. Gheorghe

SC Vaslui: Cerniauskas - Viveiros, Celeban, Varela, Sălăgeanu - Caue - Antal, Lovrecici, L. Sînmărtean, Wilk - Buhăescu
Antrenor: Ionuţ Moşteanu
Rezerve: Straton, Cordoş, Pozder, Neniţă, Balauru, A. Enescu, Buziuc


ORGANIZARE PENIBILA !
Daca la meciul cu FC Botosani erau doua case de bilete deschide unde se puteau cumpara bilete , suporterii care au dorit sa asiste la aceasta partida si-au putut achizitiona bilete doar de la o singura casa , aflata langa pasarela.Desi meciul era inceput , la casa de bilete se aflau aproximativ 200 de persoane .
Intr-un final , mai exact in minutl 15 al partidei , persoanele aflate in asteptarea biletelor , au fost anuntate ca se vand bilete la tribuna B , insa pe ele erau trecute doar firmele RomGaz si TransGaz.