Mergem la meci sau ramanem acasa ?

Mergem la meci sau ramanem acasa ?

Gaz Metan Medias trece printr-o perioada foarte slaba neavand nici un punct in cele 3 etape disputate in acest nou sezon al Ligii 1 . Mediesenii au pierdut primele trei etape cu trei nou-promovate , Sageata Navodari  , FC Botosani si ACS Poli Timisoara , gazistii aflandu-se acum pe penultimul loc , 17 , si cu un golaveraj 2-5 . Lanterna rosie a clasamentului Ligii 1 fiind Corona Brasov , echipa care are un golaveraj mai slab decat al mediesenilor , 2-10. 
Formatia antrenata de Cristi Dulca  va intalni maine seara incepand cu ora 20.30 , Fc Vaslui , echipa care a invins in etapa trecut pe teren propriu cu scorul de 4-0 pe CFR Cluj . Aceasta partida pare a fi una decisiva pentru viitorul lui Cristi Dulca ca antrenor al Gazului , care a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la stadionul Munincipal ca e greu sa mai rezisti la echipa dupa aceste infrangeri si evolutii slabe ale echipei .

Probleme de lot :
Pentru acest meci , antrenorul Cristi Dulca nu se poate baza pe servicile jucatorilor Cosmin Frasinescu si Dan Roman care sunt accidentati , in timp ce Thaer Bawab se afla in cantonament cu nationala Iordaniei pentru meciul de joi din Cupa Asiei cu Siria .

Mergem la stadion sau vedem meciul la televizor ?