Razvan Plesca nu s-a prezentat la antrenamente

Razvan Plesca nu s-a prezentat la antrenamente

Goalkeeper-ul şi-a pus gestul pe seama unui oboseli psihice avansate: ”În plus, noi, portarii, sîntem puţin nebuni”.
De o săptămînă, Răzvan Pleşca a dispărut de la antrenamentele conduse de Cristi Dulca. "Voiam să plec după meciul cu Vaslui, pentru că s-au adunat multe, efectiv am obosit... Am zis să nu fiu laş şi să mai stau o etapă. Nu sînt supărat pe nimeni, dar pur şi simplu nu mai puteam! E şi situaţia îngrijorătoare a echipei, nu m-am simţit bine şi am zis că am nevoie de o pauză", a explicat ieri stînjenit portarul de 30 de ani.
Pleşca adaugă: "Îmi respect antrenorul, clubul, suporterii, însă asta am simţit că trebuie să fac. Ştiţi, noi, portarii, sîntem puţin nebuni şi aveam nevoie de această pauză. Dacă voi fi amendat sau mă voi întoarce la Mediaş? Vom vedea ce au de gînd oficialii, acum nu-mi doresc decît să mă liniştesc".
Dulca s-a văzut nevoit să-l reactiveze pe Milos Buchta, aflat în conflict cu şefii clubului pentru că refuză să mai stea în România. Slovacul va fi titular şi astăzi, cu Steaua.
109 meciuri are Pleşca în prima ligă, el ajungînd la Mediaş acum 3 ani .
"Nu ştiu ce s-a întîmplat cu Răzvan pentru că, pur şi simplu, a refuzat să mai vină la antrenamente! Dacă se va întoarce, va fi amendat" (Ioan Horoba, preşedinte Gaz Metan)
"Nu mă interesează amenda de la club, sînt conştient că am greşit, dar să ştiţi că aveam nevoie de acest moment de respiro" (Răzvan Pleşca, portar Gaz Metan)
sursa:www.gsp.ro