Viitorul Constanta 0-0 Gaz Metan Medias

Viitorul Constanta 0-0 Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a ajuns la 5 meciuri consecutive fara victorie in Liga 1 , dupa ce a remizat scor 0-0 in partida sustinuta in aceasta seara pe terenul din Chiajna impotriva formatiei Viitorul Constanta.
Formatia antrenata de Cristi Dulca putea deschise scorul pe tabela de marcaj inca din primul minut al partidei , atunci cand fundasul Sergiu Muth a trimis din cativa metri pe langa poarta aparate de Buzbuchi.In minutul 42 , Aymer Tahar a trecut pe langa gol dupa un sut periculos din afara careului.
Inceputul reprizei secunde a adus o noua ocazie uriasa a mediesenilor , cand Vitinho Medeiros a reluat cu capul pe langa poarta gazdelor dupa o centrare a lui Ciprian Petre.
In minutk 85 al partidei , Gaz Metan Medias ramane in 10 oameni , dupa ce atacantul Thaer Bawab s-a accidentat , iar cele 3 schimbari au fost efectuate de catre Cristi Dulca.

Buzbuchi - Nikolov, Puţanu, Ghionea, Mitrea - Al. Lazăr, Benzar - Băluţă, N. Dică, Mitriţă - Gavra
Rezerve: Bolboaşă, Bejan, Cîrstocea, Năstăsie, Tîrnovan, Vl. Rusu, Emerson

Buchta - R. Zaharia, Trtovac, Muth, Buzean - Tahar, Covaciu - Cojocnean, Vitinho, C. Petre - Robertson
Rezerve: Pleşca, M. Ciucă, Al. Muntean, Bawab, R. Avram, Todea, Fl. Sandu


in urma acestui rezultat de egalitate , Gaz Metan Medias ajunge la 5 meciuri consecutive in Liga 1 fara victorie si ramane incontinuare in subsolul clasamentului , urmand ca etapa viitoare , mediesenii sa intalneasca pe teren propriu formatia Steaua Bucuresti , meci care va avea loc sambata incepand cu ora 21.30.