Markovic : ''Jucam pentru ca ne respectam''

Markovic : ''Jucam pentru ca ne respectam''

Gaz Metan Medias a reusit sa castige un 1 punct din deplasarea de la Galati , prin reusita fundasului sarb Zarko Markovic in finalul partidei , si este neinvinsa in campionat de 8 etape consecutive.

"Am venit după 3 puncte, dar am luat un gol stupid și am egalat pe final. Suntem mulțumiți cu un punct. Nicio echipă nu cred că merita mai mult de un punct, astăzi. Sunt multe probleme și la Gaz Metan, ca în toată România, dar noi ne-am strâns și jucăm ca să ne respectăm pe noi.", a declarat Zarko Markovic, la finalul meciului Oțelul Galați - Gaz Metan Mediaș 1-1.
Apărătorul sârb nu se teme de meciul următor, cel cu Ceahlăul, din etapa a 12-a, mizând pe faptul că noul preparator fizic va reuși să îi pună la punct pe el și pe colegii săi.
"Vom fi pregătiți la meciul cu Ceahlăul. Avem un preparator fizic bun, din Italia, cu care lucrăm foarte bine.", a adăugat marcatorul de sâmbătă al medieșenilor.

CRISTI DULCA:
"Sunt mulțumit că nu am pierdut, venind după o serie foarte bună. E al nouălea meci în care nu pierdem, dacă îl punem și pe cel din Cupă. E important că am luat un punct, ceea ce ne dă liniștea pentru a pregăti meciul cu Piatra Neamț, care va fi extrem de greu.", a declarat Cristian Dulca, la finalul meciului Oțelul Galați - Gaz Metan Mediaș 1-1.
"Au fost două reprize cu ocazii la ambele porți, Am dominat primele 15 minute, apoi am făcut greșeli individuale și au venit ocaziile și golul lor. Am marcat după o fază fixă. Avându-l pe Markovic, exersăm foarte mult fazele fixe.", a adăugat tehnicianul.
"Secretul cred că sunt fotbaliștii. Au reușit să depășească momentul celor trei etape în care am pierdut și s-a format un grup. Până la urmă, atitudinea lor face să fim învingători sau să pierdem.", a încheiat Dulca.


sursa:Digisport.ro