Gaz Metan pierde dupa 9 etape fara infrangere

Gaz Metan pierde dupa 9 etape fara infrangere

Gaz Metan Medias a pierdut in aceasta seara cu scorul de 3-1 , partida sustinuta in deplasare impotriva formatiei Astra Giurgiu , dupa ce echipa noastra a condus cu 1-0 prin golul marcat de Cristi Bud in minutul 12 al partidei . Avantajul echipei noastre pe tabela de marcaj a durat doar 2 minute , gazdele au egalat prin Yazalde.Gazdele revin in avantaj prin Budescu in minutul 34 , in timp ce tabela a fost inchisa de Enache in minutul 78.
Astfel , Gaz Metan este invinsa dupa 9 meciuri de invincibilitate in Liga 1 , si cade pe locul 8 al clasamentului Ligii 1.


În minutul 33, Budescu a centrat în careu pînă la Yazalde, atacantul gazdelor s-a lăsat pentru a relua cu capul, însă un fundaş al celor de la Gaz Metan a ridicat piciorul pentru a respinge mingea şi Alexandru Tudor a dictat lovitură liberă indirectă pentru un joc periculos
Decizia a fost contestată de jucătorii Gazului, care au considerat că arbitrul s-a grăbit atunci cînd a fluierat. În urma acestei faze Budescu a înscris şi a readus-o pe Astra în avantaj, 2-1.


Astra: S. Lung – Măţel, Mureşan, Găman, Morais – Laban, Yahaya – Yoda, Budescu, William – Yazalde
Rezerve: Gavrilaş, Santos, Cristescu, Takayuki, Enache, Ivanovski, Ben Youssef
Gaz Metan: Buchta – Romeo, Frăsinescu, Markovici, Buzean - Todea, Tahar – Munteanu, Fl. Dan, C. Petre - Bud
Rezerve: Greab, Llullaku, Avram, Robertson, Alaverdashvili, Bozeşan, Zaharia