Gaz Metan pierde si se apropie de liga 2

Gaz Metan pierde si se apropie de liga 2

Gaz Metan Medias a pierdut cu scorul de 3-1 meciul sustinut in compania formatiei CFR Cluj , intr-un meci contand pentru etapa 33 a ligii 1 . Unicul gol al echipei noastre a fost marcat de Thaer Bawab .
In urma acestei infrangeri , sperantele gazistilor de a ramane in Liga 1 sunt tot mai mici , urmand ca la finalul acestei etape , mediesenii ar putea cadea pe locul 17 al clasamentului.

Din păcate, am pierdut. Am primit nişte goluri de cascadorii râsului. Poate şi din cauza indisponibilităţilor. Voi încerca să mai repar ce mai este de reparat până la finalul sezonului. Toată lumea este supărată. Pe Pleşca nu pot să dau vina. Până la urmă, el a revigorat echipa în etapa trecută, cu Dinamo, când a apărat un penalty. Vom încerca în ultima etapă să mai salvăm ce se mai poate salva. Starea din vestiar este una proastă. Ne doream mai mult de la acest joc.

La 1-1 chiar am avut speranţe că vom învinge. Ăsta este fotbalul, nu caut vinovaţi. Până la urmă, toţi suntem vinovaţi. Ne vom salva onoarea în etapa viitoare, acasă. Nu s-a rezolvat nimic în ceea ce priveşte situaţia financiară. Doar mi s-au făcut promisiuni. Aşteptăm",
 a spus Dulca la Digi Sport.

Tehnicianul Gazului îi va părăsi pe medieşeni, dacă problemele financiare nu se rezolvă. Meciul cu FC Braşov ar putea fi ultimul pentru Dulca, pe banca Gazului.

Cristi Dulca a dat de înţeles că s-a săturat să antreneze jucători neplătiţi din decembrie şi că sunt şanse mari să-şi dea demisia după ultima etapă, din pricina acestor probleme. „Sper să reuşim să revigorăm ce se mai poate revigora. E o situaţie grea. Voi încerca să fiu cât mai profesionist până la final, iar după aceea vom vedea ce vom face. Am avut o discuţie, mai mult amicală, cu conducerea echipei, legată de rămânerea mea, dar în această situaţie e greu de spus. Mi-aş dori şi eu să-mi fac meseria într-un mediu mai bun, dar asta este situaţia”, a declarat Dulca la disport 1.