Probleme la reunirea lotului mediesean

Lotul echipei de fotbal Gaz Metan s-a reunit luni la Mediaş pentru pregatirea noului sezon al Ligii 1 , Din cauza problemelor salariale , jucatorii echipei mediesene au refuzat sa se antreneze , insa acestia isi vor relua pregatirile marti dupa ce li s-au promis ca isi vor primii o parte din salarii.

Voi reveni cu informatii !!

6 comentarii:

 1. scrie prosport ca zilele astea intra cluburilor banii din drepturile tv si atunci se vor plati banii jucatorilor. mai mult ca sigur astazi se vor antrena. oricum i-am vazut pe jucatori motivati, cu moralul ridicat. psihic stau bine si-s pregatiti de noul sezon. apropo la reunire au fost toti jucatorii in frunte cu bawab, kumada si markus. saptamana asta conducerea va purta discutii cu jucatorii aflati la final de contract si se vor prelungi contractele celor care vor sa continue la medias.

  RăspundețiȘtergere
 2. DACA RAMANE BAWAB sigur e bine!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. din cate stiu eu bawab si robertson n-au fost prezenti la reunire in rest au fost toti.

  RăspundețiȘtergere
 4. az Metan are programat un cantonament la munte, în această vară, urmând ca pe finalul pregătirii, medieşenii să meargă în Ungaria pentru un turneu de jocuri amicale.

  Lotul prezent la reunire:
  Portari: Pleşca, Buchta, Greab
  Fundaşi: Trtovac, Fl. Ilie, Buzean, R. Zaharia, Muth, Mach
  Mijlocaşi: C. Petre, A. Munteanu, Bozeşan, R. Avram, Lullaku, Cojocnean, Y. Komada, O. Covaciu, Fl. Dan, Cristi Todea, Tahar, Djalo, R. Roberto
  Atacanţi: Robertson, Bawab, Vitinho, Antic, D. Roman, Mărkuş

  RăspundețiȘtergere
 5. Pina la finalul saptamanii se vor achita toate restantele financiare. O parte din bani, din sursele mele, s-au dat !

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.