Gaz Metan invinge la scor si urca pe podium

Gaz Metan invinge la scor si urca pe podium

Formatia noastra a facut astazi spectacol in deplasare inving formatia FC Botosani cu scorul de 3-0 , echipa care anul trecut ne-a luat 4 puncte.Golurile echipei noastre au fost marcate de Cristi Todea in minutul 1, Aymen Tahar minutul 54 din penalty si Cosimo Figliomeni in minutul 89.

"A fost un meci în compania unei echipe foarte bune. Ştiam că Botoşaniul este o echipă care pasează foarte mult, îşi crează oportunităţi de a marca. Noi ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, am reuşit să înscriem foarte repede, după care am închis jocul. Nu mă aşteptam să câştig cu 3-0. Asta e dovada caracterului jucătorilor care au înţeles ceea ce trebuie să facă", a spus Dulca.
Tehnicianul formaţiei medieşene a mai precizat că dedică această victorie jucătorului Dan Roman:"Vreau să-i dedic victoriea lui Dan Roman, care şi-a rupt piciorul, anul trecut, pe acest teren. Nouă ne-au lipsit trei jucători de bază şi mi-a fost frică de acest meci. Eu cred că a fost o victorie meritată".
Echipele de start:
FC Botoşani: Lazar - Homei, Oltean, Ngadeu, Acsinte - Ianc, Vaşvari, Croitoru - Fulop, Hadnagy, Quenten
Gaz Metan: Pleşca - Creţu, Muth, Mujdragici, Szilagyi - Roberto, Todea, Tahar, Llullaku - Figliomeni - Buziuc
Etapa viitoare , formatia antrenata de Cristi Dulca va intalni pe teren propriu echipa CSMS Iasi , meci care va avea loc Luni 04.08.2014 incepand cu ora 18.30.

sursa foto:botosaneni.ro