Jucator de la Steaua imprumutat la Gaz Metan

Jucator de la Steaua imprumutat la Gaz Metan

Alexandru Târnovan va evolua în sezonul viitor la Gaz Metan, sub comanda lui Cristi Dulca, după ce mijlocașul a fost împrumutat pentru o perioadă de un an de steliști.
Născut în iulie 1995, la Bistrița, tânărul fotbalist de bandă în vârstă de 18 ani a fost remarcat de Academia Hagi, iar apoi a făcut pasul spre Liga 1, la Viitorul Constanța.
Târnovan a debutat în Liga 1 în luna martie a anului trecut, într-un meci jucat de Viitorul chiar cu Gaz Metan, pierdut de constănțeni cu scorul de 1-4. În total, acesta a bifat opt partide în primul eșalon pentru formația lui Hagi.
Mijlocașul a făcut apoi pasul spre Steaua, a jucat în UEFA Youth League, a dat gol în remiza cu Basel (1-1), dar a debutat și în echipa mare a roș-albaștrilor, cu Laurențiu Reghecampf antrenor. Târnovan a jucat în meciul cu Oțelul, din Cupa României, partidă în care a înscris un gol, iar echipa sa a învins cu 2-0.
La începutul acestui an, Steaua l-a achiziționat definitiv, iar Târnovan a apucat să evolueze și în Liga 1 pentru roș-albaștri. După ce a câștigat matematic titlul cu echipa din Ghencea, Reghecampf l-a folosit în remiza cu Pandurii, scor 2-2(VIDEO AICI), când mijlocașul a intrat în minutul 70, în locul lui Neagu
sursa : digisport.ro

Formatia antrenata de Cristi Dulca a pierdut in aceasta seara scor 1-0 meciul sustinut impotriva formatiei din Targu Jiu , Pandurii .

Milos Buchta , Roberto Romeo , Sergiu Muth , Florin Ilie , Buzean , Enescu , Cristi Todea , Azdren Llullaku , Cosimo , Ciprian Petre si Buziuc.