Gaz Metan castiga 1 punct in meciul de astazi

Gaz Metan castiga 1 punct in meciul de astazi

Pe o vreme ploioasa , cu aproximativ 500 de spectatori in tribune , Gaz Metan Medias a castigat 1 punct in partida pe care a sustinut-o pe teren propriu in aceasta dimineata impotriva formatiei de pe locul 3 , CS.Mioveni , scor 3-3.
Formatia noastra a deschis repede scorul prin Ciprian Petre in minutul 5 dupa un sut de la 18 metri, egalarea a venit cu 5 minute mai tarziu , cand Nastasie a marcat dupa o lovitura de cap. Acelasi Ciprian Petre o readuce pe Gazu in avantaj in minutul 14 , cand reuseste un dribling frumos in careu si marcheaza fara sperante pentru portarul Popescu. In minutul 24 al partidei , acelasi Nastasie egaleaza pentru Mioveni din foarfeca in urma unui corner. 
Repriza secunda incepe cum nu se putea mai rau pentru medieseni care se vad condusi pe tabela de marcaj, cand acelasi Nastasie reuseste sa marcheze din nou , de data aceasta de la lovitura de pedeapsa.
Plictisiti de jocul prestat al echipei noastre,  spectatorii aflati in tribune au scandat de mai multe ori impotriva presedintelui Ioan Horoba. Astfel,dupa primirea golului,
Gaz Metan reuseste sa pastreze mingea , incercand sa ajunga cu greu in careul advers dar fara ocazii clare de gol , insa in minutul 90 , gazistii primesc o lovitura de pedeapsa dupa un hent in careu , iar Azdren Llullaku duce scorul la 3-3 . 1 minut mai tarziu , jucatorul oaspetilor Honciu , trimite mingea peste poarta dupa un nou penalty, si meciul se termina la egalitate 3-3.

Gaz Metan: Greab - Stancu, Muth, Vişa, Buzean (cpt.) - Elton, Băjenaru - Cip. Petre, Ignat, Figliomeni - Llullaku
Rezerve: Botoşer - Abrudan, R. Roberto, Olaru, Bic, Al. Munteanu, Buziuc
Antrenor: Ion Balaur.