Declaratii si multumiri suporterilor

Declaratii si multumiri suporterilor

Gaz Metan Medias continua seria victoriilor in liga secunda dupa ce a invins in derby-ul etapei pe UTA Arad scor 3-1 , golurile noastre fiind marcate de Darius Olaru , Cosimo Figliomeni si Octavian Abrudan.
Iata ce au declarat jucatorii Alexandru Greab , Ionut Buzean , Mihai Stancu si Alexandru Munteanu pentru site-ul Suporterilor .

A fost un meci la fel ca toate celelalte, era un joc cu liderul si poate a avut o incarcatura aparte, clar am fost mai buni si nu le-am dat nicio sansa, personal imi pare rau ca nu am aparat penalty-ul dar una peste alta eu cred ca am fost echipa mai buna drept dovada si rezultatul de pe tabela, ne bucuram pentru victorie si pentru suportul pe care il avem din partea galeriei, mi-ar place ca lumea sa vina in numar mai mare la stadion si sa ne sustina asa cum face galeria indiferent de rezultat.Multumesc. - A declarat portarul Alex Greab.
 A fost un meci pe care l-am abordat cu maxima seriozitate.Le-am contracarat jocul lor cu mingi lungi si am incercat sa pasam cat mai mult si sa-i surprindem prin combinatii la firul ierbii.Toti colegii mei s-au mobilizat si au inteles importanta jocului.Sunt foarte fericit ca am revenit acolo unde ne e locul si sper sa ramanem acolo pana la sfarsit.Le multumim spectatorilor pentru ca au venit la stadion si ca ne-au incurajat. E normal ca au venit in numar mai mare pentru ca echipa a inceput sa joace.Trebuie sa ramanem la fel de concentrati pe tot parcursul campionatului si cu siguranta nu o sa fie probleme.-A declarat Ionut Buzean.
A fost un meci dificil impotriva formatiei de pe primul loc , un meci in care am muncit foarte mult pentru cele 3 puncte obtinute . Suntem fericiti ca am obtinut inca o victorie , a V-a consecutiva , si speram ca parcursul bun pe care il avem in momentul de fata sa continue cat mai mult pentru a ne indeplini obiectivul fara emotii . Dupa meciul acesta ocupam locul intai in clasament , acolo unde ne este locul si trebuie ca si la finalul campionatului sa ne situam tot acolo. Le multumim foarte mult celor care vin la stadion ca apreciaza munca noastra care o depunem pe teren , ca ne sustin , si ii asteptam in continuare la stadion sa ne fie alaturi , iar noi la randul nostru sa ii rasplatim cu victorii . Multumim si galeriei care ne-a fost mereu aproape , atat la bine , cat si la greu . A declarat Mihai Stancu.
A fost un meci deosebit din prisma faptului ca jucam cu echipa de pe locul 1, motiv pentru care ne-am ambiționat si încurajat ca sa putem sa ii detronam de pe prima poziție a clasamentului. Ne bucurăm ca am reușit sa ii învingem chiar la o diferența de 2 goluri. Recunosc ca fără fanii si oamenii care vin la stadion sa încurajeze echipa, ne este foarte greu; in alta ordine de idei cu ajutorul lor am reușit sa câștigam 5 meciuri la rând.Ne așteptam sa fie mereu acolo sus, sa ne încurajeze si in momentele grele poate cu cât posibil într-un număr cât mai mare. A declarat Alex Munteanu.
Gaz Metan Medias va intalni sambata in deplasare penultima clasata, Unirea Tarlungeni,meciul urmand sa inceapa la ora 11.00.