Lupii Negri au muscat din nou in liga 2

Lupii Negri au muscat din nou in liga 2

In ultima etapa a turului de campionat , formatia noastra Gaz Metan Medias , a castigat cele 3 puncte puse in joc in fata formatiei de pe locul secund , Chindia Targoviste , prin golurile marcate de Liviu Bajenaru si Cosimo Figliomeni.
Gaz Metan Medias incepe meciul in forta , iar in minutul 5 , Azdren Llulkau trece pe langa deschiderea scorului cand a reluat cu capul putin pe langa poarta.
Cu 4 minute mai tarziu , Romeo preia lung la 25 de metri, Băjenaru vine din spate şi îi ia mingea, avansează prin dribling şi şutează năpraznic de la 20 de metri direct în vinclul din dreapta lui Meilă.
Oaspetii au egalat pe tabela de marcaj in minutul 30 ,  Popa pasează în stânga pentru Cherchez, care rămâne singur cu Greab şi îl învinge cu un şut plasat din 10 metri.
In minutul 58 al partidei , echipa noastra primeste o lovitura de pedeapsa , insa mijlocasul Ovidiu Bic trimite putin pe langa poarta.
Gazistii preiau controlul mingii , ratand ocazii dupa ocazii , iar in minutul 80 , italianul Cosimo Figliomeni trimite mingea in poarta dupa un sut din afara careului.


Gaz Metan: Greab - M. Stancu, Abrudan (cpt.), Vişa, Trif - I. Cristea, Băjenaru, Bic - R. Romeo, Llullaku, Buziuc
Rezerve: Botoşer - Elton Dos Santos, Al. Munteanu, D. Olaru, C. Gheorghe, Figliomeni, Vitinho
Antrenor: Leo Grozavu
Chindia: Meilă - Martac, Ispas, C. Dinu, Dr. Pătru (cpt.) - A. Voinea, Ant. Cruceru, C. Anton, Crinel Stoica - Cherchez, D. Popa
Rezerve: Gârlea - Neniţă, Bg. Dinu, Ad. Grigore, L. Mihai, Nisipeanu, Bg. Vasile
In urma acestei victorii , Gaz Metan Medias urca pe locul 2 , urmand ca etapa urmatoare programata duminica 15.11.2015 ,contand pentru prima etapa a returului, sa intalneasca pe teren propriu , liderul UTA Arad , partida care va avea loc la ora 13.30.