VIDEO: Gavra ne aduce victoria si cu FC Brasov

VIDEO: Gavra ne aduce victoria si cu FC Brasov

Trei puncte mari castigate astazi de echipa noastra in compania formatiei FC Brasov. Gaz Metan a castigat cu scorul de 2-1 dupa golurile jucatorului venit in aceasta iarna de la Viitorul Constanta, Cristian Gavra. Nouarul din echipa noastra a deschis scorul in minutul 63 dupa o executie de generic. Sutul acestuia din marginea careului de 16 metri l-a invins pe portarul brasovean, Cauca, si tabela arata 1-0 pentru echipa noastra. 




Protagonistul negativ al meciului a fost Alex Munteanu care, dupa doua ratari mari, in situatie de unu la unu cu portarul advers, a primit al doilea cartonas gablen si a fost eliminat in minutul 77. Inferioritatea numerica ne-ar fi putut costa scump, insa acelasi Gavra a iesit la rampa un minut mai tarziu cand a primit o pasa excelenta de la Cosereanu, pe care a fructificat-o in gol si tabela arata 2-0 pentru noi, ajungand astfel la golul cu numarul 3 in tricoul lui Gaz Metan. Cu toate acestea emotiile nu ne-au parasit deoarece Brasovul a redus din diferenta prin Matei care a transformat penalty-ul acordat de centralul Nicolae Catalin Botas. In urma acestei victorii Gaz Metan acumuleaza 40 de puncte si ne instalam pe primul loc, cel putin pana maine cand se joaca si celelalte meciuri din serie. 



Leo Grozavu a inceput partida in formula urmatoare: Albut (C) - Florean, Neag, Cazan, Neagu - Bajenaru, Iacob, Tarcoveanu - A. Munteanu, Gavra, Cosereanu.



Dupa pauza au intrat Stancu si Bic inlocuindu-i pe Florean si Tarcoveanu. Figliomeni a fost si el introdus pe teren in minutul 83 in locul autorului celor doua goluri, Gavra. Nu au fost utilizati Greab, Danci, Radu Zaharia si Staicu. 

In acest moment, clasamentul seriei arata in felul urmator:



Etapa urmatoare, echipa noastra va avea parte de alt meci tare la Baia Mare cu FCM, echipa cu care ne batem la promovare! 

HAI GAZU!!!