Gaz Metan castiga derby-ul etapei

Gaz Metan castiga derby-ul etapei

Gaz Metan Medias a reusit sa castige cu scorul de 1-0 meciul sustinut in deplasare pe terenul formatiei FCM Baia Mare prin golul marcat de atacantul Alexandru Buziuc in minutul 62.

Dupa o prima repriza in care formatia noastra a avut posesia mai buna a mingii ratand deschiderea scorului prin Gavra, Cosereanu si Liviu Bajenaru , in repriza secunda gazistii au preferat sa se retraga in jumatatea proprie bazandu-se mai mult pe defensiva fiind multumiti si cu un rezultat de egalitate, insa , in minutul 65 al partidei, in urma unui sut pe poarta echipei gazda , portarul Ormenisan a respins slab iar atacantul Alexandru Buziuc a trimis mingea in poarta.
In urma acestei victorii , formatia medieseana ocupa locul 2 cu 43 de puncte, la 1 punct in spatele liderului Chindia Targoviste, care a castigat la masa verde cu scorul de 3-0 impotriva formatiei FC Bihor.


Etapa urmatoare programata sambata , 19.03.2016,  Gaz Metan va sta, castigand la masa verde cu scorul 3-0 dupa retragerea echipei FC Caransebes.


Gaz Metan: Albuţ (cpt.) - M. Stancu, C. Cristea, L. Cazan, G. Neagu - Băjenaru, P. Iacob, Bic  - Buziuc, Gavra, Coşereanu

Rezerve: Greab - R. Zaharia, I. Neag, Danci, Târcoveanu, Petriş, M. Staicu
Antrenor: Leo Grozavu.