FOTO:Gaz Metan de neinvins dupa derby-ul de la Arad

FOTO:Gaz Metan de neinvins dupa derby-ul de la Arad

Pe un teren foarte rau unde cu greu jucatorii celor 2 formatii puteau lega 3-4 pase, echipa noastra Gaz Metan Medias a terminat la egalitate scor 1-1 cu UTA , partida care a avut loc la Arad.
In prima repriza jocul a fost echilibrat gazdele apropiindu-se de cateva ori spre poarta aparata de Calin Albut dar fara a avea o ocazie clara de a marca.
Insa,la una din singurele ocazii ale echipei noastre din prima repriza a adus si deschiderea scorului in minutul 25 prin Radu Zaharia care a inscris cu capul in urma unui corner executat de Ciprian Petre.
Avantajul Gazului a durat doar 5 minute, aradenii au inscris prin Denis Man dupa o iesire gresita a portarului mediesean.
In repriza secunda, jucatorii lui Cristi Pustai au fost mai activi in joc, in minutul 62 Ionut Neacsa centreaza in careu dar Radu Zaharia a trimis peste poarta, iar peste 10 minute mai tarziu Cristi Gavra paseaza in careu pentru Alex Buziuc care a sutat la coltul scurt,sutul fiind blocat de portarul Miron.
In minutul 90+3, UTA Arad a ratat o ocazie mare de gol in urma unei centrari de pe partea stanga,Calin Albut a intervenit foarte bine.

In urma acestui punct,formatia noastra ramane lider neinvins dupa 4 etape in play-off. Etapa urmatoare, Gazul va intalni pe teren propriu Chindia Targoviste, meciul urmand sa aiba loc sambata,30.04.2016 cu incepere de la ora 14.30.

UTA: Bg. Miron - Al. Manea, Botiş (cpt.), Gligor, Burlă - Strătilă, Chindriş, I. Tănase, D. Copil - D. Man, Curtuiuş
Rezerve: Anca-Trip - Jorza, A. Roman, Filaret, Cip. Rus, Hlistei, M. Vlad
Antrenor: Roland Nagy

Gaz Metan: Albuţ - M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu - R. Zaharia, P. Iacob - Bic, Cip. Petre, Coşereanu - Gavra
Rezerve: Botoşer - Buzean, I. Neag, Tîrcoveanu, Danci, Neacşa, Buziuc
Antrenor: Cristian Pustai

INTRA SI TU IN CONCURSUL SUPORTERILOR AICI .