Gavra aduce a doua victorie consecutivă din Play-Off: Baia Mare 1-2 Gaz Metan

Gavra aduce a doua victorie consecutivă din Play-Off: Baia Mare 1-2 Gaz Metan



Gaz Metan a câștigat partida din deplasare cu formația FCM Baia Mare cu scorul de 2-1. Golurile formației noastre au fost marcate de Cristian Gavra. Atacantul a deschis scorul la doar 4 minute de la primul fluier. Prima repriză s-a terminat cu avantajul minim al echipei noastre. 

După pauză, băimărenii au reușit să egaleze prin Vasile Pop în minutul 53. Același Gavra a readus echipa noastră în avantaj înscriind pentru 2-1 în minutul 68 când a trimis în poarta lui Ormenișan din 10 metri. Tabela a rămas neschimbată până la ultimul fluier și Gaz Metan își continuă fără greșeală parcursul din Play-Off de până acum: două meciuri - două victorii! 





În urma succesului de astăzi, echipa antrenată de Cristi Pustai acumulează 27 de puncte și se distanțează la 4 puncte față de următoarea clasată, UTA Arad, care are însă un meci mai puțin disputat. Gaz Metan a profitat și de eșecul înregistrat de Chindia Târgoviște care a pierdut ieri cu FC Brașov, scor 3-2. În ultimul meci al etapei, CS Mioveni primește vizita echipei din Arad, UTA. 

Echipele meciului de astăzi:
Baia Mare: Ormenișan - Străuț, Fl. Ilie (cpt.), Sg. Oltean, Anițoiu - Daminuță, Vasilache - P. Păcurar, C. Sîrbu, Balaure - V. Pop
Rezerve: Bota - Codoban, Duruș, Jurj, Bușu, Cîrjan, șter
Antrenor: Dorin Toma

Gaz Metan: Albuț - M. Stancu, I. Cristea, L. Cazan, G. Neagu - Băjenaru (cpt.), P. Iacob - R. Zaharia, Al. Munteanu, Coșereanu - Gavra
Rezerve: Botoșer - Buzean, Bic, I. Neag, Tîrcoveanu, Neacșa, Buziuc
Antrenor: Cristian Pustai

Meciul de azi de la Baia Mare a început cu o întârziere de aproximativ 10 minute datorită unui protest al jucătorilor formației gazdă.