Gaz Metan - Chindia 0-0 și echipa noastră termină pe primul loc sezonul regulat

Gaz Metan - Chindia 0-0 și echipa noastră termină pe primul loc sezonul regulat

Gaz Metan Mediaș a termiant la egalitate, scor 0-0 în ultima etapă a sezonului regulat cu formația Chindia Târgoviște, ocupanta locului secund a Seriei a 2-a, Liga a 2-a. 

Prima repriză a aparținut echipei gazdă și a oferit puține faze la cele două porți. După o primă parte mai puțin reușită a echipei conduse de pe bancă de Leo Grozavu, partea a doua a venit cu câteva ocazii importante pentru Gaz Metan însă tabela a rămas neschimbată până la ultimul fluier. În minutele de prelungire, Lupii Negri au beneficiat de o lovitură liberă de la marginea careului de la 16 metri însă șutul expediat de Băjenaru a zguduit serios transversala porții apărate de Meilă. Partida s-a terminat cu corul de 0-0, rezultat în urmă căruia Gaz Metan acumulează 53 de puncte, și rămâne pe primul loc înaintea Play-Off-ului. 

Echipele:

Chindia: Meilă - Pătru (cpt.), B. Dinu, Vătavu, Martac - Neniţă (Nisipeanu '78), Honciu, L. Mihai, C. Stoica - Cherchez (Neguţ '88), D. Popa
Antrenor: Nicolae Croitoru

Gaz Metan: Greab - Stancu, I. Cristea, L. Cazan (I. Neag '46), G. Neagu - Băjenaru, Iacob, Bic, Al. Munteanu (Neacşa '82) - Coşereanu, Gavra (Buziuc '62)
Antrenor: Leo Grozavu

Acesta este primul rezultate de egalitate pentru echipa noastră în 2016 după șapte victorii consecutive, cu un bilanț de 12 goluri marcate și doar unul primit. În prima etapă a turul din Play-Off vom juca împotriva celor de la CS Mioveni, echipă care a terminat sezonul regulat pe locul 6 în clasament. Mioveni a câștigat astăzi 3-0 meciul disputat în deplasarea de la Reșița cu Metalul. 

Clasament final sezon regulat, Liga a 2-a, Seria a 2-a, sezonul 2015/2016: