Bilete Gaz Metan-Viitorul.Anunt pentru spectatori

Gaz Metan joacă duminică seara de la ora 18:30 pe teren propriu cu Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a treia din Liga 1. Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare în zilele de vineri, sâmbătă și duminică la casieria Stadionului Gaz Metan. Vineri programul de vânzare al acestora este între orele 17-19, sâmbătă între orele 10-13, iar duminică între orele 15-18:30. În zilele de vineri și sâmbătă spectatorii au posibilitatea să își aleagă atât tribuna în care doresc să stea cât și locurile exacte, iar duminică aceștia vor putea alege doar tribuna, iar locurile se vor pune în vânzare în ordinea dată de calculator. Măsura este necesară pentru a scurta timpul petrecut la casa de bilete și pentru a evita formarea de cozi. Prețul unui bilet va fi de 10 lei la Tribunele 1 și 2, respectiv 25 lei la Tribuna oficială.

4 comentarii:

 1. perfect , e normal sa iti poti allege locul in primele 2 zile cand sunt puse in vanzare biletele, multumim frumos !!!!!!!!

  ar trebui sa facem ceva frumos pt Hagi , o primire sau in min. 10 tot stadionul sa-i strige numele celui mai mare fotbalist roman din toate timpurile !!!!!!!!!!!!!!!

  Hai Gazuuuuu !!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Taci ma cu Hagi tău un jucător creat de comunisti,o umblat numai cu smenuieli de când are echipa mai bine pune mana si sustine echia

   Ștergere
  2. esti prost de dai in gropi ``anonym``

   Ștergere
  3. Sa-l injuri in min 10 sau ce? =)) asa ne bagam si noi!

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.