VICTORIE! Gaz Metan învinge Viitorul în etapa a 3-a

VICTORIE! Gaz Metan învinge Viitorul în etapa a 3-a

Gaz Metan a câștigat partida disputată pe teren propriu în compania echipei FC Viitorul cu scorul de 2-1. Goluri echipei noastre au fost marcate de Alexandru Munteanu în minutul 17 și Llullaku cu 5 minute înainte de finalul aprtidei. Pentru vizitatori a înscris Țâru în minutul 73. 





Gaz Metan și Viitorul s-au întâlnit de 6 ori până înaintea acestui meci iar echipa noastră s-a impus de 4 ori. Acesta este cel de-al 7-lea meci între cele două echipe. Statistica este de aprtea Gazului, echipa lui Hagi reușind doar o victorie și un egal împotriva echipei noastre. Toate meciurile dintre cele două formații s-au disputat în Liga1. Gaz Metan a marcat 14 goluri și a primit doar 4 goluri de la puștii antrenați de Gică Hagi. Cea mai categorică victorie s-a înregistrat pe 9 martie 2014 când Gaz Metan a câștigat cu scorul de 4-0 pe teren propriu. Tot la Mediaș, Viitorul a mai suferit o înfrângere cu 4 goluri primite, 8 martie, 2013: 4-1. Toate meciurile disputate la Mediaș au fost câștigate de formația lui Pustai: 4-1, 4-0, 3-1 și 2-1.

După succesul de astăzi. Gaz Metan acumulează 6 puncte după 3 partide și ocupă poziția a 6-a în clasament în acest moment. În următoarea etapă, echipa noastră se deplasează la Chiajna pentru meciul cu Concordia. 

Echipele de start:
Gaz Metan: Pleșca - Crețu, Trtovac, Susnjar, Buzean - Zaharia, Cristea - Al. Munteanu, Eric, Llullaku - Axente


Viitorul: Buzbuchi - Brandan, Ţâru, Carp - Benzar, R. Marin, Nedelcu, Dumitrescu - Purece, Chițu, Fl. Tănase