Gaz Metan-Voluntari,veniti la meci

Ştiaţi că în momentul de faţă,oraşul Mediaş are cea mai bună echipă de fotbal din Ardeal??Vă aşteptăm maine la meci să incurajăm echipa noastră.
Partida Gaz Metan Medias - FC Voluntari va avea loc maine incepand cu ora 18:00.

8 comentarii:

 1. atata timp cat nu mai am posibilitatea sa imi cumpar bilet unde vreau eu nu mai venim la stadion !!!!!!!!!!!!

  multumim domnule Ioan Marginean !!!!!!!!

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bai omule tu deja cam exagerezi cu mesajul asta si te blochez . Ce nu pricepi? Acum ai posibilitatea sa cumperi bilete din mai multe zone ale orasului. De ce ? pentru ca inaintea fiecarui meci al nostru se forma o coada mare la casa de bilete de langa pasarela iar doamna de acolo nu mai facea fata sa caute locul/sectorul dorit de respectivul om.Iar acum ca poti sa iti cumperi bilet din mai mult zone ale orasului, poti sa si alegi sectorul/locul.

   Ștergere
  2. Poti sa-l blochezi ca deja abereaza si devine enervant. De ce nu si-a facut abonament, atunci avea posibilitatea sa-si aleaga locul dorit si nici nu trebuia sa stea la coada.

   Ștergere
  3. voi vorbiti care intrati pe GRATIS ???????????

   Ștergere
  4. poti sa ma blochezi nu ma intereseaza asta , in vitro au fost trimise 60 de bilete (nici unul dintre bilete nu era in sectorul D sau E ) atunci de ce vorbesti aiurea ca poti sa iti cumperi bilete unde vrei , nu are rost sa ne certam aiurea dar asta este adevarul !!!!!!!!!!!!!

   Ștergere
  5. bai tibisor ..asa vorbesti, de parca gazu joaca meci de meci cu 5, 6 mii de spectatori, asa incat sa nu poti sa stai pe un loc de unde sa vezi meciul cat de cat bine. ia-ti bilet unde-o fi si gasesti tu loc cand ajungi la stadion. unii va comportati de parca ati fi copii, sau poate chiar sunteti. naiba stie cati ani aveti.

   Ștergere
  6. Despre care "voi" vorbesti, stimabile "suporter GMM"?

   Ștergere
 2. meci greuţ. sa speram la o alta evolutie buna din partea baietilor nostri, iar la final de meci sa avem punct sau puncte. :)

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.