Greab a fost operat,Gazul si-a adus portar

Portarul titular al echipei noastre Alexandru Greab a suferit o accidentare in saptamana premergatoare meciului cu Astra, suferiind o ruptura de menisc la unul din antrenamente,  a fost operat cu succes si va absenta de pe gazon aproximativ 30 de zile.
In urma acestei accidentari, clubul Gaz Metan s-a miscat foarte repede pe piata de transferuri aducandu-l pe fostul portar al echipelor Petrolul Ploiesti,FC Brasov si Rapid , Andrei Marinescu, ultima echipa pentru care a evoluat a fost Academia Clinceni din Liga 2.

2 comentarii:

  1. pentru o luna, doua cat dureaza recuperarea dupa o asemenea operatie, nu era nevoie de inca un transfer. ce o sa te faci cu 3, 4 portari sensibili egali ca valoare? daca alex s-a operat, trebuia mers pe mana lui plesca ca titular, si rezerve sa fie Florea sau copilul asta care a venit acum, Cristea. Pe langa ca banii sunt tot mai putini la echipa, pe astia putini ii risipim fara stiinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai cum sa stai intr-un singur portar , nene. Daca se accidenteaza si Plesca sau ia rosu , joci cu pusti in poarta? Nu mai vorbiti aiureli , e f bine ca s-a adus portar.

      Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.