Llullaku loveste din nou,egal cu CFR Cluj

Llullaku loveste din nou,egal cu CFR Cluj

Gaz Metan Medias a fost la un pas sa obtina din nou o victorie mare in deplasare dupa victoria impotriva campioanei Astra Giurgiu.
Echipa antrenata de Cristi Pustai a remizat scor 1-1, partida disputata impotriva echipei CFR Cluj in cadrul etapei cu numarul 10 a Ligii 1.
Fara ocazii clare de a marca, si cu un joc slab in prima repriza, alb-negri au dat lovitura in finalul primei reprize, atunci cand Azdren Llullaku a deschis scorul dupa o pasa primita din lateral de la fundasul Valentin Cretu.
Repriza secunda a adus mai mult spectacol pe teren, mai multe faze de poarta, gazdele au egalat pe tabela de marcat prin Nascimento din lovitura de pedeapsa in urma unui hent facut in careu de sarbul Jasmin Trtovac.
Echipa antrenata de Valentin Miriuta a controlat partida si in repriza secunda, avannd sansa sa intre in avantaj in mai multe randuri,
In urma acestui rezultat de egalitate, trupa medieseana urca pe locul 7 cu 13 puncte,urmand ca etapa viitoare,programata sambata sa intalneasca pe teren propriu, FC Voluntari.