Oficial: Gaz Metan a intrat în insolvență

Oficial: Gaz Metan a intrat în insolvență




Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a intrat în insolvență. Știrea a apărut astăzi în mass-media din România. Redau mai jos articolul din Gazeta Sporturilor despre echipa noastră:

Lovitură de teatru în Liga 1: un club din top 5 a cerut intrarea în insolvență!


Gaz Metan Mediaș este cel de-al patrulea club care a cerut intrarea în procedură de reorganizare financiară, anunță Digi.
Decizia este destul de surprinzătoare, mai ales că lucrurile la Gaz Metan Mediaș merg destul de bine. Formația care a bătut Astra și Steaua și a remizat cu CS U Craiova este pe locul 5, cu 20 de puncte.
Dacă din punct de vedere sportiv lucrurile merg în direcția corectă, din punct de vedere financiar lucrurile stau cu totul altfel. Gaz Metan ar avea datorii de 4 milioane de euro, iar solicitarea de intrare în insolvență a fost acceptată de Tribunalul Sibiu.
Din această datorie, 3,3 milioane de euro sunt restanțe către bugetul statului. Jucătorii nu și-au primit salariile în ultimele două luni.
Pandurii, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj sunt echipele din Liga 1care la ora actuală sunt în insolvență. Iar Dinamo este singura care până acum care a depășit cu bine acest moment, în timp ce Rapid, Farul, Oțelul și U Cluj n-au reușit să respecte planul de reorganizare.