Punct important obținut de Gaz Metan cu CSU Craiova

Punct important obținut de Gaz Metan cu CSU Craiova

Meci excelent făcut de Gaz Metan în această seară pe teren propriu în compania formației CSU Craiova, ocupanta locului secund din Liga 1. Formația noastră a terminat la egalitate, scor 2-2 cu echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu și se menține în primele 6 echipe ale campionatului. 



Tabela a fost deschisă în minutul 33 de jucătorul echipei noastre, Roberto Romeo care a deviat în propria poartă dintr-o fază care nu anunța nimic. La pauză s-a intrat cu avantaj minim pentru Craiova. După reluarea partidei, Pustai îl trimite în teren pe Ciprian Petre în locul lui Mircea Axente iar acesta contribuie decisiv la golul egalizator al formației noastre, trimițând excelent un balon lui Azdren Llullaku care reia cu capul în poarta lui Calancea în minutul 50. Același Llullaku își mai trece încă o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 59 după un assist venit din partea lui Alexandru Munteanu. Din păcate, Craiova a avut o tresărire de orgoliu și după doar 4 minute, Ivan restabilește egalitatea pe tabelă în urma unor atacuri continue. Gaz Metan ar fi putut câștiga toate cele 3 puncte puse în joc spre finalul partidei când Eric a lovit greșit o minge în fața porții. 

În urma remizei din această seară, Gaz Metan acumulează 20 de puncte după 13 etape scurse din acest sezon și ocupă locul 4 în clasament, cel puțin până la meciul dintre Dinamo și Pandurii Tg. Jiu. Acesta este cel de-al șaselea meci fără înfrângere pentru echipa noastră (4 victorii și două egaluri). Llullaku și-a consolidat primul loc în clasamentul marcatorilor cu 10 reușite, fiind urmat de Cristi Bud (CFR Cluj) și Istvan Fulop (FC Botosani), ambii cu câte 7 goluri fiecare. 


Echipele de start:

Gaz Metan: Pleșca - Roberto Romeo, Susnjar, Trtovac, Rugasevic - I. Cristea, R. Zaharia - Llullaku, Eric, Al. Munteanu - Axente
Rezerve: Marinescu, Buzean, Petre, Danci, Olaru, Bic, Lupu
Antrenor: Cristi Pustai

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Popov, Vătăjelu - Ivan, Zlatinski, Băluță - Nuno Rocha, Măzărache - Rambe
Rezerve: Popescu, Manea, Kay, Screciu, Bancu, Kelic, Gustavo
Antrenor: Gheorghe Mulțescu


În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu ASA Tg. Mureș în deplasare. Partida va avea loc duminică, 30 octomrbie pe stadionul Trans-Sil de la ora 17:00.