Recorduri pentru Gazistul.ro in 9 ani de activitate

Primul site dedicat sportului mediesean , www.Gazistul.ro, a implinit 9 ani de activitate.
Numit www.Gazistul.blogspot.com  in 2007 de la promovarea echipei in prima liga, pagina dedicata echipelor de fotbal,baschet cat si alte sporturi care au avut loc in acest oras, a avut un impact major in ultimii ani,avand sute de vizitate zilnici atat din tara cat si din strainatate.Cu peste 2800 de articole scrise in acesti 9 de activitate, site-ul gazistul.ro a fost inchis pentru o perioada din cauza unor probleme cu gazduirea,La revenirea sa, impactul a fost de peste 6000 de oameni interesati de Gaz Metan in 30 de zile.

La inceputul anului 2012, imediat dupa super-aventura noastra in Europa, Site-ul gazistul.ro a continuat sa fie foarte vizitat,dupa ce a inregistrat un record de 1000 de vizite intr-o zi, site-ul mediesean avut pe urma incredibilul numar 53.000 de vizitatori Unici intr-o singura zi (01.03.2012), iar in luna respectiva,avand un total de 97.000 de vizite.

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru munca depusa, Paul. Nu e usor ce faci, dar ai aprecierea noastra. Nu suntem indiferenti la eforturile tale si-ti multumim pentru tot. La multi ani. Si tie, si site-ului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Într-un Medias dominat de o presă slugarnică, cu blog-uri neinteresante sau aservite politic , gazistul.ro rămâne singurul blog independent 100 % , curajos şi nealterat de poluarea minţii. Te felicit Gazistule , faci parte din adevăratul fenomen Ultras in România , dragostea ta pentru club este necondiţionată , mă bucur că ai reuşit să legi o frumoasă galerie în jurul tău. În familia mea Gazul e iubit de 65 de ani , asa ca iti doresc la mai mult decât atât. Bravo !

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.