Vali Cosereanu a revenit la antrenamente

Mijlocasul Valentin Cosereanu in varsta de 25 de ani,a revenit la antrenamentele echipei Gaz Metan Medias dupa ce in urma cu 5 luni a suferit o fractura de peroneu si maleolă la un antrenament .

6 comentarii:

 1. sanatate multa vali si meciuri cat mai bune atunci cand vei fi folosit. frumos gestul clubului ca nu a incercat sa scape de baiat dupa ce s-a accidentat, cum a facut cu Bud cand acesta s-a accidentat in meciul de cupa cu Timisoara.

  Paul, stii cumva ce lot de jucatori a facut deplasarea la Deva? ma gandesc ca jucatori precum Bic, Marinescu, Stancu, Olaru, Buziuc etc o sa fie titulari :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Frumos gest? E un gest de normalitate , la fel am facut si cu Dan Roman. Sincer nu cunosc vreun caz in lume in care o echipa sa-i desfaca contractul unui jucator pt ca se accidenteaza.

   Ștergere
 2. Au ramas acasa : Eric, Munteanu, LLullaku, Trtovac, Susjnar,Dario Rugasevic.

  RăspundețiȘtergere
 3. Andr. Marinescu - Val. Creţu, R. Zaharia, Buzean (cpt.), Rz. Trif - Bic, Danci, S. Lupu, D. Olaru - Cip. Petre, Axente
  Rezerve: Ciuperceanu - R. Romeo, M. Stancu, Puşcatu, Al. Zaharia, A. Predescu, Buziuc

  RăspundețiȘtergere
 4. a combinat bine pustai tineretea cu experienta. dar totusi, parca l-as fi vazut portar de rezerva pe Florea si pe tili tot rezerva in locul altcuiva.

  RăspundețiȘtergere
 5. S-a terminat 7-1 ptr Medias.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.