Remiză pentru Gaz Metan în etapa a 16-a

Remiză pentru Gaz Metan în etapa a 16-a

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 1-1 partida disputată la Ovidiu în compania formației FC Viitorul într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii 1. Derby-ul locurilor 3 și 4 a fost decis de doi stranieri, Azdren Llullaku și Alex Tchuimeni-Nimely. 



Scorul a fost deschis de Azdren Llullaku în minutul 19 după un corner executat de Eric de Oliveira. Balonul boxat de Râmniceanu a fost deviat de unul dintre fundașii gazdelor ajungând la Llullaku care n-a ratat ocazia de a-și trece în cont cel de-al 13-lea gol stagionar. Același jucător a avut golul desprinderii în vârful ghetei doar câteva minute mai tărziu când s-a aflat singur cu portarul advers însă lobul lui a trecut mult peste bara transeversală. La pauză, echipa noastră a intrat cu avantaj minim. 


După pauză, echipa lui Hagi a ieșit mai motivată având câteva ocazii bune a reveni pe tabelă. Atacurile Viitorulu au dat roade în minutul 56 când Nimely l-a învins pe Pleșca din două încercări. Ocaziile au continuat la poarta noastră însă atât fundașii cât și Pleșca au fost la post, reușind să păstreze rezultatul de 1-1. 

După această partidă, Viitorul și Gaz Metan rămân la egalitate de puncte, fiecare cu câte 27 de puncte însă cu un golaveraj mai bun în dreptul formației noastre. Cele două echipe își păstrează locurile indiferent ce se va întâmpla în ultimul meci al etapei, Dinamo - CFR Cluj, ambele aflându-se la 4 puncte distanță. 

Cele două formații:


Clasamentul în acest moment, arată în felul următor: 



În etapa a 17-a, Gaz Metan va întâlni pe teren propriu pe Concordia Chiajna. partida se va juca sâmbătă, 26 noiembrie de la ora 18:00.