Un nou meci fără înfrângere pentru Gaz Metan

Un nou meci fără înfrângere pentru Gaz Metan

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 0-0 cu FC Botoșani într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1. 



Botoșani și Gaz Metan s-au anihilat reciproc, nicuna dintre cele două formații reneușind să marcheze. După o primă repriză mai ștearsă, ocaziile au început început să apară în repriza a doua. Jucătorii noștri au ratat câteva ocazii bune de a deschide scorul, însă mingea s-a încăpățânat să nu intre în poartă. La gazde, cel mai periculos om a fost fostul gazist, Victoraș Astafei care a semnat și cea mai mare ocazie a meciului, trimițând în bară în minutul 64. Cea mai mare ocazie a noastră a venit din partea lui Llullaku care a trimis mingea cu capul în bară dintr-o centrare a lui Rugasevic. 

Din păcate, golurile au fost înlocuite cu cartonașele roșii, partida terminându-se cu 4 eliminări, câte două de fiecare parte. Prima eliminare a venit în minutul 47 când Miron, în poziție de ultim apărător l-a oprit prin fault pe Llullaku și a văzut direct roșu. Egalitatea numerică de pe teren s-a restabilit după doar două minute. Susnjar a văzut și el roșu direct în urma unui fault asupra lui Astafei. În minutul 57, jucătorul gazdelor, Golofca simulează un fault în careul nostru iar centralul întâlniri nu ezită și-i arată acestuia al doilea cartonaș gablen, fiind al doilea jucător eliminat din tabăra Botoșaniului. Ultima eliminare a venit în minutele de prelungire când Radu Zaharia a primit al doilea galben după un fault în terenul advers. 

Gaz Metan ajunge la al 11-lea meci fără înfrângere în Liga 1 acumulând 31 de puncte. În urma rezultatelor de până acum din această etapă, echipa noastră ocupă locul 4 în clasament, la două puncte față Viitorul și CSU Craiova, ocupantele locurilor 2 și 3, ambele cu 33 de puncte, despărțite de golaveraj. 

Echipele: 



Evenimentele meciului: 



Clasament:



În etapa următoare, Gaz Metan primește vizita formației Dinamo București. Partida va avea loc luni, 5 decembrie începând cu ora 20:30.