Bilete pentru meciul cu Dinamo

Conducerea clubului Gaz Metan Medias a pus incepand de astazi bilete in vanzare pentru partida de luni de pe teren propriu impotriva echipei Dinamo Bucuresti cu incepere de la ora 20:30.

Iata programul de vanzare a biletelor :
Vineri si sambata: 14:00-17:00
Duminica : 10:00-12:00
Luni : 13:00-20:00
Pret General : 10 ron.

Vă reamintim că puteti achiziţiona bilete şi de la chioşcurile alimentare unde se vinde pâine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie lângă Şcoala Generală 5 (cartier Gura-Câmpului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv în piaţa agroalimentară la ieşirea strada Virgil Madgearu (zona centrală). De asemenea cu trei ore înainte de startul partidei vor mai funcţiona încă trei case de bilete, una la intrarea în Tribuna 1 A , una langa parcara oficiala(casieria veche)si una la sediul Clubului Gaz Metan de pe strada Stadionului spre Tribuna 1 B)

4 comentarii:

 1. hai GAZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

  RăspundețiȘtergere
 2. nu cred ca gazu va mai scapa fara infrangere meciu asta!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. greu de prezis rezultatul din seara asta. sansele ca gazu sa piarda sunt la fel de mari cu cele de a face egal sau de a castiga. poate fac astia vreo manevra si-si impart victoriile. unii bat astazi si unii bat peste 2 saptamani in cupa.

  RăspundețiȘtergere
 4. Gazuuuuu castiga astazi fara nici un fel de problema !!!!!!!

  toata lumea care tine cu echipa orasului sa vina la nstadion , daca nici acuma cand echipa are rezultate nu-I sustinem atunci cand?????????

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.