Gaz Metan încheie anul cu o înfrângere

Gaz Metan încheie anul cu o înfrângere

Gaz Metan a pierdut ultimul meci al anului. Echipa lui Cristi Pustai a fost învinsă cu scorul de 1-0 în etapa a 21-a a Ligii 1 pe teren propriu cu Astra Giurgiu. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Denis Alibec în minutul 55 cu un șut din apropierea careului de 16 metri. 



Echipa noastră a jucat bine însă mingea s-a încăpățânat să nu intre în poarta lui Silviu Lung Jr. Cea mai mare ocazie a formației noastre a fost ratată de Azdren Llullaku în ultimele secvențe ale meciului. Gaz Metan rămâne cu 37 de puncte și va termina anul pe poziția a treia în clasament, la egalitate cu CSU Craiova, dar cu un golaveraj mai bun. În ultima partidă a etapei, se întâlnesc FC Botoșani și Viitorul. 

Zece victorii, șapte egaluri, patru înfrângeri, 37 de puncte, 33 de gulri marcate și 21 primite reprezintă cel mai bun parcurs al Gazului în istoria participărilor în prima divizie până acum. Echipa are mari șanse de calificare în Play-Off iar dacă acest lucru se va întâmpla, Gaz Metan va termina în primele 6, cel mai bun loc obținut în Divizia A/Liga 1. 

Rezumat meci:


Echipe:


Clasament:



În ciuda acesti înfrângeri, Gaz Metan este revelația campionatului! Locul 3 ocupat în prezent este mai mult decât onorabil pentru echipa noastră care s-a confruntat și continuă să se confrunte cu multe probleme din păcate. Sperăm ca acestea să fie rezolvate cât mai repede iar atunci când se trage linie după sezonul regulat, să ne vedem în primele 6 echipe ale campionatului. 

Mulțumiri speciale fiecărui jucător în parte cât și tuturor persoanelor din staff, de la antrenor și până la președinte pentru momentele extraordinare care ne-au fost oferite în acest an. Țin să amintesc câteva dintre ele: promovarea în Liga 1, victoriile cu Steaua, Dinamo, Astra, Viitorul sau Pandurii! 

HAI GAZU!!!