Lideri după o nouă victorie cu multe goluri pentru Gaz Metan

Lideri după o nouă victorie cu multe goluri pentru Gaz Metan

Gaz Metan își continuă parcursul excelent din acest sezon de Liga 1 și reușește să-și mențină invincibilitatea în ultimele 13 partide din Liga 1.


După victoria cu 4-0 în fața lui Dinamo București, Gaz Metan le-a administrat Pandurilor cea mai severă înfrângere de pe teren propriu din acest sezon.

 Gaz Metan a înscris cele mai multe goluri într-un meci în acest sezon de Liga 1 după ce a câștigat meciul din etapa a 20-a cu scorul de 5-2, meciul de la Severin. Sânmărtean a deschis scorul pentru echipa gazdă in minutul 17 cu un șut de la mare distanță. Egalarea a fost restabilită în minutul 20 după ce Alex Muntean a profitat de o greșeală a apărării adverse. La pauză s-a intrat cu avantajul de un gol al gazdelor. Rugasevic a marcat în proprie poartă pe finalul primei reprize. 

După pauză, echipa antrenată de Cristi Pustai a ieșit mult mai motivată iar jucătorii si-au arătat valoarea printr-un joc excelent. Același Munteanu a readus egalitatea pe tabelă în minutul 64, reușind dubla. Tot el a fost cel care ne-a adus pentru prima dată în avantaj, înscriind in minutul 67. Alexandru Muntean se află la primul hattrick din carieră în Liga 1, ajungând la cota 5 cu cele trei goluri de astăzi. Precedentele două goluri au fost marcate în victoriile cu Viitorul (2-1) pe teren propriu și Steaua (1-0) in deplasare. 

Echipa noastră a presat continuu iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Mircea Axente și-a înscris si el numele pe lista marcatorilor în minutul 77. Atacantul gazist este pe locul în clasamentul golgheterilor cu noua goluri (la egalitate cu Cristi Bud de la CFR Cluj). 

Scorul a luat proporții în minutul 79 când Bic a marcat primul său gol din Liga 1. Scorul ar fi putut fi și mai mare dacă Alexandru Munteanu ar fi marcat în ultimele secvențe ale meciului, însă mingea trimisă de acesta a lovit bara transversală. 

În urma victoriei de astăzi, Gaz Metan acumulează 37 de puncte și se instalează, cel puțin pentru moment, pe primul loc in clasament fiind la egalitate cu Steaua București însă cu un golaveraj mai bun. Steaua va juca mâine seara cu Astra Giurgiu. 

Echipe:


Rezumat meci:


Clasament:



În etapa a 21-a, Gaz Metan va primi vizita campioane en-titre, Astra Giurgiu. În tur, formația noastră s-a impus cu scorul de 2-0. Meciul se va disputa Luni, 19 decembrie de la ora 18. Următorul meci va fi cel de joi cu Dinamo în Cupa României.