Remiză pentru Gaz Metan în primul meci oficial din 2017

Remiză pentru Gaz Metan în primul meci oficial din 2017

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 1-1 partida jucată în epilogul etapei a 22-a a Ligii 1 de fotbal în compania formației ACS Poli Timișoara. 

După o primă repriză săracă în ocazii de poartă, jocul s-a animat în partea secundă a meciului iar golurile nu au întârziat să apară. La doar un minut de la eliminarea lui Dario Rugasevic, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Doman. Decarul timișorenilor a trimis fără speranțe pentru portarul echipei noastre din apropierea careului de șase metri. Egalarea s-a produs după 10 minute când noul intrat, Alexandru Buziuc a reușit să trimită în poartă după un corner executat de Alexandru Munteanu. Căpitanul Gazului ar fi putut aduce victoria în ultimele minute însă balonul trimis de acesta a lovit bara. Meciul s-a terminat 1-1 iar Gaz Metan reușește să obțină un punct extrem de important în economia menținerii în zona Play-Off. Aceasta este ce-a de-a noua deplasare în care echipa noastră reușește să se mențină neînvinsă. 

În urma punctului de astăzi, Gaz Metan își consolidează locul 4 în clasament cu 35 de puncte, cu 5 mai puține decât locul 3 și cu 3 mai multe decât locurile 5 și 6. 

Echipele:

Rezumat:


Clasament:



Echipa noastră și-ar putea consolida poziția a 4-a în clasament pe 9 februarie când așteptăm o decizie favorabilă de la TAS. Cu cele 3 puncte recuperate vom ajunge la 38 și o distanțare destul de importantă față de locul 5.