Debut cu victorie în Play-out pentru Gaz Metan

Debut cu victorie în Play-out pentru Gaz Metan

Gaz Metan s-a impus în prima etapă din Play-Out cu scorul de 2-0 în fața formației ASA Tg. Mureș. Golurile echipei noastre au fost marcat de Alexandru Munteanu și Daniel Sikorski. 



După o repriză fără goluri dar cu câteva ocazii bune de gol în dreptul echipei noastre, Alexandru Munteanu a deschis scorul în minutul 63. Gaz Metan primește o lovitură liberă din apropierea careului de 16 metri. Execută Sikorski, dar mingea lovește zidul și ajunge la Munteanu care nu ratează ocazia de a marca cel de-al șasea gol stagionar pentru el, fiind totodată și cel ami bun marcator el echipei. Tabela a fost închisă de Daniel Sikorski după o gafă a portarului Pap care trimite direct în picioarele lui Munteanu. Acesta îi pasează polonezului din atacul nostru și după o cursă de câțiva zeci de metri, îl execută pe goalkeeperul oaspeților. Partida se încheie cu 2-0 și Gaz Metan obține prima victorie din acest an. 

Rezumat: 


Echipe: 


Clasament:


Gaz Metan va juca următorul meci tot pe teren propriu. Duminică, 19 martie, echipa noastră va primi vizita formației FC Botoșani.