Gaz Metan se întoarce fără niciun punct de la Timișoara

Gaz Metan se întoarce fără niciun punct de la Timișoara

Gaz Metan și ACS Poli Timișoara s-au întâlnit în această după-amiază în prologul etapei a 7-a din play-out pe Stadionul Dan Păltinișanu. După un meci foarte încrâncenat, gazdele izbutesc să câștige toate cele 3 puncte. Străuț a reușit să marcheze cu două minute înainte de ultimul fluier. Acesta a fost și singurul gol al întâlnirii. 



Eric și Sabin Lupu au semnat cele mai mari ratari ale meciului însă cei care au înscris au fost timișorenii. Gaz Metan a terminat meciul în 10 după ce Radu Zaharia a văzut cel de-al doilea cartonaș galben în minutul 90. Aceasta este ce-a de-a doua înfrângere din Play-out după acel 2-0 de pe teren propriu în compania ieșienilor. În urma rezutatului de astăzi, formația noastră rămâne pe 2 în clasament cu 29 de puncte, la egalitate cu CSM Poli Iași, echipă care are însă un meci mai puțin disputat. Gaz Metan va rămâne pe acest loc indiferent de celelalte rezultate ale etapei. 

Rezumat meci:


Echipe:


Clasament:


În etapa următoare, Gaz Metan se deplasează la Târgu Mureș unde va întâlni formația ASA. Meciul se va juca sâmbătă, 29 aprilie de la ora 18:00.