Evoluție convingătoare, rezultat pe măsură! Puștii Gazului au făcut spectacol!

Evoluție convingătoare, rezultat pe măsură! Puștii Gazului au făcut spectacol!

Gaz Metan a reușit unul dintre cele mai bune meciuri din Play-Out și a reușit să câștige partida de pe teren propriu în companie formației Concordia Chiajna cu scorul de 3-0! Meciul a contat pentru etapa a 12-a din Play-Out. Cele 3 goluri au fost marcate de Alexandru Curtean, Răzvan Trif și Darius Olaru. 



Scorul de pe tabelă a fost schimbat pentru prima dată în minutul 31 când Alexandru Curtean a fructificat o lovitură de la 11 metri. La puțin timp după deschiderea scorului, Chiajna a avut șansa de a restabili egalitatea însă căpitanul oaspeților a irosit un 11 metri trimițând în bară. Chiajna a mai avut câteva ocazii bune de a înscrie dar Akaki a intervenit salvator. Greab a salvat spectaculos câteva șuturi periculoase și a închis poarta. 

Abia intrat pe teren, puștiul Răzvan Trif de la echipa a doua a marcat la chiar prima atingere a balonului după o pasă perfectă servită de celălalt puști, Darius Olaru. Pentru Trif, acesta a fost debultul în Liga 1, unul cum nu se putea mai bine! Ultimul gol al meciului a venit în ultimele secvențe. Crețu a obținut un penalty iar Olaru și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. 



În urma victoriei de astăzi, echipa noastră a acumulat 37 de puncte și s-a apropiat la doar un punct de liderul CSM Poli Iași. Ieșenii vor juca cu FC Botoșani în această etapă. 

Rezumat meci: 


Echipe:



Clasament:



În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu Pandurii la Tg. Jiu în penultima etapă a sezonului. Data și ora meciului nu a fost încă stabilite.