Bilete gratuite oferite de jucatori

Cu ocazia partidei dintre Gaz Metan si ACS Poli Timisoara,ultima a acestui sezon, jucatorii echipei noastre vor imparti bilete gratuite suporterilor care doresc sa fie alaturi de gazisti duminica seara de la ora 21:00.
Astfel, fanii Gazului sunt asteptati sambata la ora 12:00 in piata Regele Ferdinand pentru bilete si autografe oferite de jucatorii medieseni.

2 comentarii:

  1. deci , merita omu asta in cei 16 sau 17 ani petrecuti la gazu! l-o reamintit si pe GSP, ca isi incheie cariera.,.deci, totusi, reprezinta ceva in fotbalul romanesc!


    http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-exclusiv-se-retrage-fotbalistul-politician-din-liga-1-superdezvaluiri-facute-chiar-de-el-are-peste-300-de-meciuri-dar-se-putea-retrage-la-mai-putin-de-20-de-ani-de-ce-a-ales-politica-si-care-a-fost-cel-mai-greu-moment-al-carierei-512489.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Este 2-0 pentru Gazu' , dar galeria noastra e o RUSINEE , Se aud doar timisorenii. Bine ca anumiti derbedei din galerie se manifesta ca pe stadion in autobuze si troleibuze.RUSINEEEE! GALERIE DE RAS.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.