Multumim pentru bucuriile aduse orasului Medias

În urmă cu 10 ani ai ajuns la Mediaș.Cineva sau ceva te-a adus ca să schimbi istoria echipei.
Nimeni nu prea credea ca tu vei deveni unul dintre cei mai buni jucători din istoria formației Gaz Metan Mediaș, din 1945 și până în prezent.
Ai adus spectacolul pe gazon, ai aprins flacăra în inimile suporterilor, care nerăbdători asteptau următorul meci ca să vadă un magician pe gazon,ca să vadă un simplu om care prin talentul său aduce bucurie întregului oraș.
Datorită evoluțiilor tale în tricoul Gazului, cât și pentru iubirea ce o simți pentru tot ce înseamna orașul Mediaș, noi,suporterii acestei echipe, iți transmitem că te vom păstra mereu în sufletul nostru.Despărțirea ta de echipă face să simțim o mare pierdere, dar, în același timp, suntem conștienți că tu meriți mult mai mult, fiindcă familia este pe primul loc.
Vom trăi cu gândul și speranța că peste câțiva ani te vei întoarce și vei face parte din clubul Gaz Metan.
Și datorită ție, eu Gazistul,am ales să dau ființă singurului site dedicat suporterilor, www.Gazistul.ro, care încă din 2007 și până în prezent este cel mai activ site dedicat echipei.
ERIC, EȘTI UNUL DINTRE NOI.Te salută Gazistul - https://www.facebook.com/PlaiasPaul

4 comentarii:

 1. Foarte frumos Paul, si adevarat tot ce ai scris. Esti o surpriza pentru mine, nu stiam ca poti sa-ti pui gandurile pe hartie atat de frumos. Si ai dreptate in tot ce zici. Cat despre Eric,pe care care il cunosc personal,pot zice ca e un om bun, un suflet sensibil si cald, familist-crescut intr-un cartier modest si o familie numeroasa,ceea ce explica multe. Si un urias talent,cu glezna fina. Daca ar fi avut si capacitatea de efort sa zicem a lui Dorinel Munteanu,ar fi fost om de nationala Braziliei.Eram copil si imi aduc aminte ca am avut la echipa de fotbal,pe vremuri un fotbalist cu profilul lui. Un adevarat magician. Se numea Micky Nagy, fost la ASA Tg.Mures. O tempora, o mores!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc.Mesaje la fel de frumoase am scris si pentru Buzean si Munteanu, mesaje pe care le-am pus pe pagina de Facebook a echipei.

   Ștergere
 2. Pacat mare pacat ca nu au facut un efort sa-l tina la echipa , Eric este Mediesan 100% si unul dintre cei mai buni fotbalisti care au jucat la GMM, mult noroc la noua ta echipa (nu la Dinamo,ajunge ca lau luat pe Bawab), odata cu plecarea lui la revedere stadion ne uitam la televizor la meci!!!

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu ai ce eforturi sa faci, in conditiile in care are 3, 4 oferte de la arabi pe 15, 20 de mii sau chiar mai mult.

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.