Primul transfer la Gaz Metan


Gaz Metan Medias a facut prima mutare pe piata transferurilor.
Imediat dupa retragerea capitanului Ionut Buzean, conducatorii Gazului au bifat primul transfer.
Mediesenii au batut palma cu jucatorul Sergiu Popovici care a evoluat ultimadata la FC Botosani.
Jucatorul in varsta de 24 de ani,joaca pe postul de fundas stanga si a venit la Medias din postura de jucator liber de contract,semnand un contract valabil pe 2 ani.

5 comentarii:

 1. un transfer bunicel. bine ai venit, Sergiu Popovici!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Iara se aduna jucatori liberi de contract la Medias!? , daca e liber de contract se vede valoarea jucatorului !!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zi-mi o echipa din romania, alta decat steaua, care transfera pe bani. de unde bani de transferuri, mai ales ca echipa e in insolventa, deci, orice ban e bine cantarit si merge spre a plati datoriile din insolventa. sunt multi jucatori liberi de contract si care sunt buni, daca pustai ii nimereste, poate face o echipa frumoasa.

   Ștergere
  2. Lulu a venit tot Liber de contract şi s-a văzut valoarea lui, Mai dau un exemplu Tătăruşanu a plecat liber de contract la Fiorentina, Eric a revenit tot liber la noi, alt exemplu Ibrahimovici la Man U, nu îl suport eu dar a fost cel mai bun jucător a lor

   Ștergere
 3. concurenta pentru Rugasevic! Si din portari ar cam trebui sa plece unul din ei...nu putem sta cu 3 portari de valori apropiate! Si plesca, si Greab si Marinescu sunt la fel de buni! oricare din ei poate fi titular, suntem in situatia lui CFR, Marc, Minca si Vatca...doar ca CFR isi permite sa aibe 3 portari de valori apropiate!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.