Proiect: Fanii se pot implica in sustinerea echipei

Clubul Gaz Metan Mediaș a încheiat un parteneriat cu o companie austriacă multinațională, Cashback World, al cărui scop este acela de a implica fanii în susţinerea echipei.
Astfel, aceştia vor primi gratuit un card personalizat, iar prin intermediul cumpărăturilor de zi cu zi la partenerii multinaționalei austriece, vor aduce un aport financiar clubului şi vor primi înapoi un procent din banii cheltuiți.
Parteneriatul dintre Clubul Gaz Metan şi compania Cashback World a fost încheiat la începutul acestei săptămâni. Practic, se doreşte implicarea fanilor în susţinerea echipei. Aceştia vor primi un card care le va permite să primească înapoi un procent din banii cheltuiţi la cumpărături, iar în plus, un procent din valoarea fiecărei cumpărături va fi destinat proiectelor de dezvoltare ale clubului.Declaratie video
Sursa:www.novatv.ro

7 comentarii:

 1. vreau acel card!
  Buna initiativa...o sa fim un fel de "socios",cum sunt suporterii barcei si ai realului...ajutam echipa cumparand pentru noi, si procent din vanzari se vor duce catre club...foarte bine gandit

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine bine,dar nimeni nu spune care sunt acele 10 firme din oras care sunt incluse in aceasta platforma.Ca sa stie tot omul unde poate sa isi foloseasca acest card.Iar in cazul in care vor fi si alte firme care vor adera sa fie o lista cu acestea reactualizata in permananta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. din ce m-am .. in medias sunt putine magazine casback world. doar vreo doua benzinarii, flanco.. si cam atat. sibiu, mures, cluj.. in orasele mai mari intr-adevar sunt multe magazine care folosesc aceste carduri.

   Ștergere
 3. Nu conteaza, merg si in benzinarii sa cumpar cu acel card! acum cinei de vina ca noi avem, oras micut si slab dezvoltat in afara de dionise bucur, teodor plopeanu si teodor neamtu? acesti 3 excroci au distrus orasul

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.lyoness.com/ro/search/partner
  aici sunt toate firmele in care se pot folosi acele carduri. :) din cate vad, si fc botosani are parteneriat cu cashback world.

  RăspundețiȘtergere
 5. multa vorba nimic concret , am fost la club sa obtin mai multe informatii despre acest parteneriat si pot intra in posesia cardului si nimeni nu stie nimic !!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. bun..deci petromu, practiker, OMV, si mai sunt...vreu cardul,...sa ajut echipa GMM

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.