10 ani de Gazistul.ro

10 ani de Gazistul.ro

#Gazistul10

În urmă cu 10 ani am început un frumos drum pe care l-am parcurs împreună cu voi, suporterii echipei Gaz Metan Mediaș prin intermediul blogului www.Gazistul.ro - 10 ani în care am publicat aproape 3.000 de știri și informații despre echipă!

Acum, la împlinirea a 10 ani de când am scris primul articol despre echipă, echipă pentru care inima mi-a făcut cunoștiință cu oscilații pe care nu credeam că o să le trăiesc vreodată, țin să mulțumesc în primul rând echipei, tuturor jucătorilor care au îmbrăcat tricoul alb-negru (câteodată roșu sau albastru) în acești ani. De asemenea, un mare mulțumesc conducerii și staffului echipei care au făcut posibile cele mai importante performanțe din istoria clubului. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc suporterilor și tuturor celor au încurajat echipa din tribunele stadionului. Mulțumesc spectatorilor care au asistat la meciuri pentru simpul motiv că au fost acolo. Mulțumesc pentru susținere medieșenilor care au plecat peste hotare pentru un trai mai bun dar care nu și-au uitat orașul și echipa.

De-a lungul timpului am trecut prin bune și prin rele, prin bucurii și suferințe, prin extaz și agonie și nu pot decât să apreciez fiecare dintre aceste stări, stări care m-au făcut mai puternic și m-au făcut să iubesc și mai mult echipa!

Al vostru,
GAZISTUL (Plăiaş Paul)