Salvați echipa: Suporterii au afisat mesaje prin oras

Anuntul facut inainte de meciul cu CFR Cluj, cum ca echipa noastra Gaz Metan ar putea intra in faliment de la 1 septembrie,suporterii gazisti au afisat la meci un mesaj adresat sponsorilor principali Romgaz si Transgaz.
"Romgaz-Transgaz,vrem implicare totala,nu lasati Gazu sa moara".
 Mai multi suporteri iubitori ai acestei echipe au lipit afise prin oras si la stadion.
7 comentarii:

 1. Bravo băieți! Toți ar trebui sa ne implicam.Toți ar trebui sa militam pentru salvarea echipei.Dacă putem ajuta cu ceva va suntem alături.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. suntem alaturi strigam si noi "Demisia" si cand suntem pe locul 1 .. strigam .. ??? urat foarte ... doar banii ne mai ajuta ... banul vorbeste .. investita facuta

   Ștergere
  2. Nu sa strigat demisia lui Pustai ...altcineva a fost vizat !
   Sa inteles gresit !

   Ștergere
  3. atunci faceti pancarde..toti cred ca s-a cerut demisia lui Pustai..cand strigi, cand strigi Demisia..

   Ștergere
  4. nu mai fiti naivi.grupul care a strigat demisia, o striga pentru pustai. daca era vizata alta persoana, se striga demisia la 0-0. nu la 3-0. probabil oamenii suparati(pe buna dreptate sau nu) pe rezultatul meciului, au strigat demisia, ca asa se striga in romania. acum unii incerca s-o dea la intors. :)
   prins absurd, hai sa credem ca nu s-a strigat demisia pt. pustai. atunci s-a strigat pentru Marginean. Care-s motivele pentru care i se cere demisia lui Marginean? vi se pare ca macar 1% din situatia actuala e cauzata de marginean? vorba aia, din cac*t nu poti face bici. situatia clubului era de cac*t atunci cand a venit marginean. ce putea sa faca marginean mai mult decat a facut? omu a avut cateva idei cu referire la centrul de junori. ca e intamplator sau nu, sub comanda lui s-a facut prezentarea lotului primei echipe si a doua. la inceputurile meciurilor mai apar copiii aia de la juniori mai fac si ei o miuta pe acolo.

   Ștergere
 2. Felicitari pentru implicare,parerea mea e ca trebuie facut un protest,legal bineinteles,in fata la Romgaz si Transgaz!Adunati citi mai multi oameni,Nova tv,ziare locale,anuntat in media,la radio,peste tot, ora de desfasurare,toata lumea in fata celor doua sedii! Bineinteles celor ce le pasa de aceast club.Poate asa se vor sensibiliza intr-o oarecare masura ,,domnii,, cu obrazul cel gros.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă nu sa strigat demisia domnului Pustai și ziceți voi ca sa înțeles greșit,precizați clar când scandați ceva nu sa ne facem de rușine la tv.Noi suntem ardeleni și bunul simt ne caracterizează atunci sa ne purtam ca atare.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.