Campionatul arbitrilor! 3 (TREI) penalty-uri clare neacordate pentru Gaz Metan în meciul cu FC Voluntari

Campionatul arbitrilor! 3 (TREI) penalty-uri clare neacordate pentru Gaz Metan în meciul cu FC Voluntari


Sezonul 2017/2018 pare să fie unul al arbitrilor. După ce în etapele precedente granzii Dinamo și FCSB acuzau ajutorul primit de CFR Cluj din partea cavalerilor cu fluier, astăzi aducem din nou în discuție același subiect însă protagoniștii suntem noi, Gaz Metan! 

Sursa foto: constantinpistea.ro
Echipa noastră a pierdut cu 2-1 meciul de la Ploiești cu FC Voluntari însă rezultatul a fost unul viciat de către centralul Alexandru Tudor. Nu mai puțin de 3 penalty-uri nu ni s-au acordat la faze destul de clare. În astfel de cazuri, arbitrul nu poate fi decât incompetent sau dorește avantajarea echipei adverse în mod intenționat. Când treci cu vederea 3 penalty-uri clare la acest nivel, ca și arbitru FIFA, cu meciuri în Liga Campionilor nu prea se poate vorbi despre incompetență. Prin urmare, nu ne prea rămâne decât varianta a doua: rea intenție! 

Ironia ironiilor se poate vedea în poza de mai sus. Vă dăm un indiciu în cazul în care nu v-ați dat seama deja: are inscripționat pe tricou în dreptul pieptului, mai exact pe partea dreaptă, un cuvânt care ar trebui să fie lege în fotbal (și nu numai) care începe cu litera "R" și se termină cu "ESPECT"... 

Ținem să precizăm că suntem suporterii echipei de fotbal C.S. GAZ METAN MEDIAȘ iar ceea ce am scris mai sus reprezintă doar opinia noastră și nu a clubului! 





Capturile foto au fost preluate de pe sport.ro