OFICIAL: VOM IESI IN STRADA PENTRU SALVAREA ECHIPEI

OFICIAL: VOM IESI IN STRADA PENTRU SALVAREA ECHIPEI

Gaz Metan Medias poate intra in faliment pe data de 1 septembrie.Clubul mediesean are nevoie de implicarea sponsorilor Romgaz si Transgaz pentru salvarea de la colaps.
Imediat dupa ce anuntul a fost facut de catre presedintele clubului, Ioan Marginean,suporterii echipei au afisat la meciul cu CFR Cluj un mesaj pentru sponsorii principali, apoi in cursul zilei de luni acestia au lipit afise prin oras si la stadion.

In cursul zilei de astazi (joi, 03.08.2017), am obtinut autorizatia legala de la primarie pentru ca iubitorii Gazului sa iasa in strada sa protesteze pentru situatia in care se afla echipa.
Astfel, va asteptam LUNI la ora 12:00 in cartierul Vitrometan,timp de o ora, langa cele doua sedii de la Romgaz si Transgaz(locul in imaginea de mai jos).

Protestul va fi organizat in mod civilizat, iar toti participantii vor fi condusi de liderul galeriei Gaz Metan Medias,    Plaias Paul - Gazistul .


ARATATI CA VA PASA DE ECHIPA CARE A SCRIS ISTORIE PENTRU FOTBALUL JUDETEAN, ARATATI CA VA PASA DE ECHIPA ORASULUI MEDIAS !

VA ASTEPTAM CU MESAJE/PANCARE PENTRU SALVAREA ECHIPEI NOASTRE.

In poza de mai jos va prezint locul unde sunt asteptati toti iubitorii echipei.