Sebastian Tcaciuc renunţă la mandatul de administrator al companiei Romgaz

Consiliul de administraţie al Romgaz, una dintre cele mai mari companii controlate de stat, anunţă că Sebastian Tcaciuc renunţă la mandatul de administrator al companiei începând cu 11 august. Sebastian Tcaciuc a preluat atribuţiile de preşedinte al boardului în luna mai a acestui an, înlocuindu-l la momentul respectiv pe Dumitru Chisăliţă. Totodată, compania precizează că Sorana Rodica Baciu va prelua provizoriu acestă funcţie începând cu 11 august, până la întrunirea următoarei Adunări Generale Ordinare a Acţionarilor. Romgaz (SNG), cel mai mare producător şi principalul furnizor de gaze naturale din România, este controlat în proporţie de 70% de Ministerul Energiei, în timp ce cele cinci societăţi de investiţii financiare au 2,5%, iar fondurile de pensii private Pilon II au 6%.
sursa:Istvan Bertalan.

2 comentarii:

  1. sa fie sanatosi, prea putin important cine e sef la romgaz, important e sa se voteze cat mai repede bugetul de sponsorizare catre clubul sportiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum pe 9 va avea loc sediinta de consiliu la Romgaz,dar poate se va amana ca majoritatea o ard prin concedii luxoase.

      Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.