Clubul Gaz Metan, 4 meciuri in 3 zile

Clubul Gaz Metan, 4 meciuri in 3 zile

3 zile de fotbal pentru echipele din cadrul clubului Gaz Metan Medias.
In cadrul etapei cu numarul 11 a Ligii 1, gazistii antrenati de Cristi Pustai vor intalni astazi pe teren propriu Astra Giurgiu.
Pentru aceasta partida, conducatorii Gazului au decis ca intrarea la acest meci sa fie de 5 ron.


Partida dintre Gaz Metan Medias si Astra Giurgiu va avea loc astazi incepand cu ora 18:30.
Cu cea mai tanara medie de varsta(17ani), probabil din toate serile din Liga 3, gazistii antrenati de Dumitru Solomon nu se simt nici ei atat de bine in acest start de campionat, care dupa 4 etape avand doar 1 punct.
Cu majoritatea copiilor adusi de la grupele A si B (anii 2000-2002), Gaz Metan are ca obiectiv cresterea si formarea jucatorilor.
Gaz Metan II ocupa locul 14 din 15 echipe, iar alaturi de CFR Cluj 2 , fiind singurele echipe satelit care nu vor putea retrograda in liga 4.

In cadrul etapei cu numarul 5 din Liga 3, Gaz Metan va intalni pe teren propriu(Dumbraveni), ocupanta locului 7, Avantul Regin, meciul urmand sa aiba loc maine cu incepere de la ora 17:00.

Dupa surpriza facuta etapa trecuta in preliminariile pentru calificarea la Campionatul National de Elita Under 19, 2-1 cu singura echipa care a avut doar victorii pe linie, Hermannstadt, juniorii antrenati de Flavius Boroncoi vor incerca sambata sa incurce din nou o candidata pentru calificarea la Liga de Elita, atunci cand vor intalni in deplasare ocupanta locului 2 , AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

In acest campionat fac parte doar 6 echipe : FC Hermannstadt, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc., Gaz Metan Medias , Interstar Sibiu, Soimii Sibiu si Steagu Rosu Brasov.

Clasamentul cu 3 etape inainte de final:

1. FC Hermannstadt - 18 puncte
2. Csikszereda Miercurea Ciuc - 15 puncte.
3. Steagu Rosu Brasov - 13 puncte
4. Gaz Metan Medias - 11 puncte
5.Interstar Sibiu - 4 puncte
6.Soimii Sibiu - 0 puncte.
Tot la Brasov, si tot sambata, juniorii antrenati de Tofanescu Stelian, vor intalni aceasi echipa, intr-un meci contand pentru etapa cu numarul 8 din campionatul de juniori Under 17.

In fiecare etapa, si in aceeasi zi, ambele grupe de juniori ale Gazului, Under 17 si 19, vor intalni aceasi adversari la grupele respective.

Clasamentul cu 3 etape inainte de final: 

1. Csikszereda Miercurea Ciuc - 18 puncte
2. Steagu Rosu Brasov - 16 puncte
3. Interstar Sibiu - 10 puncte
4. FC Hermannstadt - 9 puncte
5. Gaz Metan Medias - 7 puncte
6. Soimii Sibiu - 0 puncte