Putem produce marea surpriza?

Putem produce marea surpriza?

CFR Cluj – Gaz Metan: Deplasare infernală pentru trupa lui Pustai »» Pariu în cota 1.56
Seria bună de la finele lunii septembrie, cu 3 meciuri consecutive fără eșec, nu a fost confirmată și de evoluțiile Mediașului din ultimele două etape. Gaz Metan a mai contabilizat două înfângeri, ultima pe teren propriu, cu CSMS Iași. Formația lui Pustai rămâne pe locul 13, retrogradabil direct, iar distanța față de poziția a 11-a, ultima care permite menținerea în Liga 1, a ajuns la 8 puncte.

Echipele probabile:
CFR Cluj : Arlauskis, Manea, Vinicius, Muresan, Camora, Djokovic, Hoban, Culio, Deac, Peteleu, Balde.

Gaz Metan : Greab, Zderic, Danci, Constantin, De Vriese, Neagu, Bic, Romeo, Olaru, Chamed, Golubovic.

Aici, ponturi pentru cele mai importante meciuri ale zilei »» Ai 300 de lei GRATUITI pentru pariurile tale! PROFITA!

Șansele să asistăm la un reviriment al ”găzarilor” în etapa a 16-a, analizată întegral pe site-ul www.pariuri1x2.ro , sunt foarte scăzute. La Cluj, pe teren liderului, CFR, se anunță o deplasare de foc. Balde, Deac și compania, vin după două runde fără victorie, plus eliminarea din Cupa României. Presiunea este imensă în vestiarul clujenilor, hotărâți să revină în forță, cu un succes cât mai concludent, de moral,  contra unei echipe inferioare valoric. Cota pentru 1 solist, 1.35 în scădere, evidențiază dezechilibrul de forțe din acest duel. Amintim și statistica ”Gazului” în deplasare: 7 meciuri, doar 2 puncte câștigate, 15 goluri primite, 3 marcate.
Varianta de pariere propusă pentru acest meci, programat duminică, de la ora 18:00, ține cont de aspectele prezentate. Investim pe un succesul gazdelor cu handicap asiatic -1. În cazul în care CFR se va impune doar la un gol diferență, pariul nostru va primi cota 1 (miza returnată).