Noul ERIC? Gaz Metan si-a luat jucator din Franta

Noul ERIC? Gaz Metan si-a luat jucator din Franta

Clubul Gaz Metan Medias a transferat din Franta. Mediesenii s-au inteles in aceasta dimineata cu jucatorul Nasser Chamed care a evoluat ultimadata in Ligue 2 la formatia Olympique Nimes.
Jucatorul in varsta de 24 de ani, evolueaza pe pozitia de mijlocas dreapta, si a venit la Medias din postura de jucator liber de contract.
Noul jucator al Gazului s-a nascut in orasul francez, Lyon, acolo unde a si facut junioratul timp de 2 sezoane (2006-2008), urmand ca apoi sa fie transferat la Academia de Fotbal Cascol Ouills, pentru care a evoluat timp de 2 ani.
In anul 2008, Chamed a semnat cu formatia LB Chateauroux, unde timp de 3 ani a imbracat tricoul echipei secunde, urmand ca in anul 2012 sa faca pasul la echipa mare, in ligue 2, acolo unde a evoluat in 65 de partide, marcand 8 goluri.
In anul 2015, a fost transferat la Olympique Nimes tot in ligue 2, evoluand pana in vara acestui an.

Jucatorul francez cu origini africane a fost convocat in anul 2014 la nationala Comore intr-un meci amical cu Burkina Faso, urmand ca doua luni mai tarziu sa fie din nou convocat pentru meciul cu Kenya pentru preliminariile Cupei Africii pe Natiuni.