Obligati sa castige. Gazul intalneste Iasiul

Obligati sa castige. Gazul intalneste Iasiul

Gaz Metan Mediaș – Poli Iași: Cotă decentă, pentru o variantă simplă de pariere Formația lui Pustai a scăpat printre degete al 4-lea rezultat pozitiv consecutiv, în meciul de pe teren propriu cu Viitorul. Oaspeții au marcat la mijlocul primei reprize prin Țucudean, rezultat rămas neschimbat până la finele jocului, în ciuda presiunii exercitate de Romeo & co. Sunt, totuși, de apreciat și evidențiat semnele bune din jocul ”găzarilor”. Formația se mișcă mai bine și mai hotărâtă decât în startul stagiunii, jucătorii sunt mai concentrați, o stare a faptelor ce va aduce noi rezultate de calitate. Primul dintre acestea ar putea veni chiar in meciul de vineri, cu Poli Iași, primul ar rundei cu numarul 15 din Liga
1.
 Cele mai importante meciuri ale weekendului fotbalistic intern și european vor fi prefațate pe site- ul www.pariuri1x2.ro.

Cotele jocului ne invită practic să investim pe un pronostic în care avem mare încredere. La 1 solist cota urcă până la valori de 2.60, situație în care și varianta 1x primește o cotație decentă pentru unul dintre biletele de pariuri ale zilei de vineri: 1.40.. Acesta este chiar pontul propus de redacția www.pariuri1x2.ro pentru confruntarea Gaz Metan – Poli Iași. Varianta este susținută de seria mai puțin reușită a oaspeților, fără victorie în ultimele 4 runde. De asemenea, ieșenii au un singur succes în deplasările stagiunii, rezultatul preferat al elevilor lui Stoican departe de casa fiind remiza. Argumentăm în favoarea pontului prezentat și cu egalul obținut de Gaz Metan, la Iași, în turul stagiunii regulare, scor 0-0.
Vineri, 20.10.2017 Liga 1 – etapa a 15-a Gaz Metan Mediaș – Poli Iași
Pariu: 1x – Cota 1.40 De încercat: 1 și sub 2.5 goluri – Cota 4.50